SITUAȚII ÎN CARE SE RECOMANDĂ UTILIZAREA GENERATOARELOR DE CURENT ELECTRIC

Alimentări utilaje agricultură, industrie.

În cazul în care vă trebuie temporar putere trifazică mai mare pentru diverse scule și utilaje de genul pompelor de șapă, pompelor de tencuială mecanizată, mașini de taiat și carotat betonul, compresoare, aparate sudură, macarale, dar și a altor tipuri de aparate, un generator mobil de curent electric va rezolva toate aceste probleme atunci când nu aveți disponibil curent electric trifazic la fața locului. Se preteaza inclusive pentru a alimenta pompe electrice de apă, folosite la irigații sau alte lucrări agricole. Generatoarele noastre dispun de prize trifazice de 63 Amperi și împreună cu un panou de distribuție curent electric, putem asigura mai multe prize de alimentare trifazice de 32 Amperi, 16 Amperi sau monofazice (220V).

 
Deschidere unui șantier

În cazul deschiderii unui șantier asigurarea alimentării cu energie electrică a este prioritară. Până la racordarea de la rețeaua electrică (autorizații, avize și alte hârtii), șantierul trebuie să își desfășoare activitatea conform planului  de lucru. În acest sens, societatea noastră vă pune la dispoziție pentru închiriere, generatoare mobile de curent cu carcasă insonorizată, oferindu-vă astfel, posibilitatea desfășurării activității de șantier și utilizării echipamentelor tehnologice, a uneltelor electrice portabile, dar și posibilitatea iluminării întregii suprafețe de lucru. Câștigați timp lucrând cu noi!

Sursă de back-up

Penele de curent reprezintă o amenințare reală și au devenit tot mai frecvente deoarece rețeaua electrică devine suprasolicitată pe zi ce trece, crescând astfel cererea pentru soluții de rezervă în alimentarea cu curent electric, atât pentru uz casnic cât și pentru domeniul business. Lipsa curentului electric poate împiedica buna desfășurare a activității oricărei firme, indiferent de domeniul său de activitate. O pană de curent este mai mult decât doar un simplu inconvenient. Poate fi vorba de bani pierduți din cauza incapacității desfășurării activităților de serviciu, și chiar a pierderii clienților în unele cazuri extreme. Activitatea restaurantelor este expusă în mod special acestui risc (lăzi frigorifice, plite electrice, iluminat, case de marcat – toate acestea au nevoie de curent electric pentru a funționa).  Generatoarele noastre mobile sunt cea mai rapidă, simplă și ieftină soluție în aceste situații.

Organizări de evenimente

Organizarea de evenimente importante trebuie întotdeauna realizată cu foarte mare atenție la detalii astfel încât să nu se transforme în împrejurări cu final nefericit. Pentru  a preîntâmpina asemenea situații neplăcute, puteți apela cu încredere la serviciile noastre de furnizare curent electric sau back-up acolo unde rețeaua nu poate asigura puterea necesară, sau pur și simplu nu există o rețea electrică de la care să alimentați consumatorii. De asemenea, nu vă puteți permite ca o pană de curent electric să transforme un eveniment bine organizat, într-un izvor necontenit de stres. Noi vă punem la dispoziție sursa de energie de care aveți nevoie, când aveți nevoie și unde aveți nevoie. Ne deplasăm la locația indicată de Dumnevoastră și ne ocupăm să aveți curent electric în cel mai scurt timp și fără incidente. Vă puteți baza pe noi!

Leave a Comment

Deschide chat
Aveti nevoie de ajutor?
Buna!
Cum va putem ajuta?
Powered by